LGPD privātuma politika

Privātuma politika

Pēdējoreiz atjaunināts: 2024. gada 4. jūlijā

Šī Privātuma politika apraksta Mūsu politikas un procedūras attiecībā uz vākšanu, izmantošanu un izpaušanu Jūsu informācija, kad Jūs izmantojat Pakalpojumu, un informē Jūs par Jūsu privātuma tiesībām un to, kā likums aizsargā Jūs.

Mēs izmantojam Jūsu personas datus, lai nodrošinātu un uzlabotu Pakalpojumu. Izmantojot Pakalpojumu, Jūs piekrītat informācijas vākšana un izmantošana saskaņā ar šo Privātuma politiku. Šī Privātuma politika ir izveidots ar TermsFeed privātuma politikas ģenerators.

Interpretācija un definīcijas

Interpretācija

Vārdi, kuru sākuma burts ir rakstīts ar lielo burtu, ir definēti šādi nosacījumi. Šādām definīcijām būs tāda pati nozīme neatkarīgi no tā, vai tās parādās vienskaitlī vai daudzskaitlī.

Definīcijas

Šīs Privātuma politikas nolūkos:

  • Konts nozīmē unikālu kontu, kas izveidots Jums, lai piekļūtu mūsu Pakalpojumam vai tā daļām mūsu pakalpojuma.

  • Uzņēmums (turpmāk tekstā - “Uzņēmums”, “Mēs”, “Mūs” vai “Mūsu” šajā Līgums) attiecas uz Arachne Audio, Kaarli pst 7, Tallina.

  • Sīkdatnes ir mazi faili, kas tiek ievietoti Jūsu datorā, mobilajā ierīcē vai jebkura cita ierīce, ko izmanto vietne, kas satur Jūsu pārlūkošanas vēstures detaļas šajā vietnē starp daudzajiem izmantošanas veidiem.

  • Valsts attiecas uz: Igaunija

  • Ierīce nozīmē jebkuru ierīci, kas var piekļūt Pakalpojumam, piemēram, datoru, a mobilais tālrunis vai digitālais planšetdators.

  • Personas dati ir jebkura informācija, kas attiecas uz identificētu vai identificējama persona.

  • Pakalpojums attiecas uz tīmekļa vietni.

  • Pakalpojumu sniedzējs nozīmē jebkuru fizisku vai juridisku personu, kas apstrādā datus uzņēmuma vārdā. Tas attiecas uz trešās puses uzņēmumiem vai personām, kuras nodarbina Uzņēmums, lai atvieglotu Pakalpojumu, lai sniegtu Pakalpojumu Uzņēmuma vārdā, lai veiktu pakalpojumi, kas saistīti ar Pakalpojumu vai palīdzēt Uzņēmumam analizēt, kā tiek izmantots Pakalpojums.

  • Lietošanas dati attiecas uz datiem, kas tiek automātiski savākti, vai arī tos ģenerē pakalpojuma izmantošana vai no paša pakalpojuma infrastruktūras (piemēram, ilgums lapas apmeklējums).

  • Vietne attiecas uz Arachne Audio, pieejama no https://arachne.audio

  • Jūs nozīmē personu, kas piekļūst vai izmanto Pakalpojumu, vai uzņēmumu, vai cita juridiska persona, kuras vārdā šāda persona piekļūst vai izmanto Pakalpojumu, kā piemērojams.

Personas datu vākšana un izmantošana

Savākto datu veidi

Personas dati

Izmantojot mūsu pakalpojumu, mēs varam lūgt jums sniegt mums noteiktu personiski identificējamu informāciju informācija, ko var izmantot, lai sazinātos ar jums vai identificētu jūs. Personu identificējoša informācija var ietver, bet neaprobežojas ar:

  • E-pasta adrese

  • Vārds un uzvārds

  • Telefona numurs

  • Adrese, Valsts, Province, Pasta indekss, Pilsēta

  • Lietojuma dati

Piekļūt konta informācijai
E-pasta formāts: example@mailserver.domain
Rediģēt konta informāciju
E-pasta formāts: example@mailserver.domain
Rādīt visus pieprasījumus
E-pasta formāts: example@mailserver.domain
Dzēst konta informāciju
E-pasta formāts: example@mailserver.domain

Lietojuma dati

Lietojuma dati tiek automātiski vākti, izmantojot Pakalpojumu.

Lietojuma dati var ietvert tādu informāciju kā Jūsu ierīces interneta protokola adrese (piemēram, IP adrese), pārlūkprogrammas tips, pārlūkprogrammas versija, mūsu Pakalpojuma lapas, kuras Jūs apmeklējat, laiks un jūsu apmeklējuma datums, laiks, kas pavadīts šajās lapās, unikāli ierīces identifikatori un citi diagnostikas dati dati.

Kad Jūs piekļūstat Pakalpojumam, izmantojot mobilo ierīci, Mēs varam vākt noteiktu informāciju automātiski, tostarp, bet ne tikai, mobilās ierīces veidu, kuru Jūs izmantojat, Jūsu mobilo ierīces unikālais ID, Jūsu mobilās ierīces IP adrese, Jūsu mobilā operētājsistēma, veids mobilais interneta pārlūks, kuru izmantojat, unikāli ierīces identifikatori un citi diagnostikas dati.

Mēs varam arī vākt informāciju, ko Jūsu pārlūkprogramma nosūta ikreiz, kad apmeklējat mūsu Pakalpojumu vai kad Jūs piekļūt Pakalpojumam, izmantojot mobilo ierīci.

Izsekošanas tehnoloģijas un sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes un līdzīgas izsekošanas tehnoloģijas, lai izsekotu aktivitātes mūsu pakalpojumā un uzglabātu noteikta informācija. Izsekošanas tehnoloģijas, kas tiek izmantotas, ir bākas, tagi un skripti, lai savāktu un izsekot informāciju un uzlabot un analizēt mūsu pakalpojumu. Tehnoloģijas, kuras mēs izmantojam, var ietvert:

  • Sīkdatnes vai pārlūkprogrammas sīkdatnes. Sīkdatne ir neliels fails, kas tiek ievietots Jūsu ierīcē. Jūs varat norādīt savam pārlūkam atteikties no visām sīkdatnēm vai norādīt, kad tiek nosūtīta sīkdatne. Tomēr, ja Jūs nepieņemat Sīkdatnes, Jūs, iespējams, nevarēsiet izmantot dažas mūsu Pakalpojuma daļas. Ja vien neesat pielāgojis sava pārlūkprogrammas iestatījumus tā, lai tas atteiktu sīkfailus, mūsu pakalpojums var izmantot sīkdatnes.
  • Flash sīkdatnes. Dažas mūsu Pakalpojuma funkcijas var izmantot lokāli saglabātus objektus (vai Flash sīkfailus), lai apkopotu un glabātu informāciju par Jūsu vēlmēm vai Jūsu aktivitātēm mūsu Pakalpojums. Flash sīkdatnes netiek pārvaldītas ar tiem pašiem pārlūkprogrammas iestatījumiem, kas tiek izmantoti pārlūkam Sīkdatnes. Lai iegūtu vairāk informācijas par to, kā Jūs varat izdzēst Flash sīkdatnes, lūdzu, izlasiet "Kur es varu mainīt iestatījumus vietējo kopīgoto objektu atspējošanai vai dzēšanai? https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Tīmekļa bāksignāli. Noteiktās mūsu Pakalpojuma sadaļās un mūsu e-pastos var būt mazi elektroniskie faili, kas pazīstami kā tīmekļa bākas (saukti arī par skaidriem gif attēliem, pikseļu tagiem un viena pikseļa gifus), kas ļauj Uzņēmumam, piemēram, saskaitīt lietotājus, kuri ir apmeklējuši šos lapas vai atvēra e-pastu un citiem saistītiem vietnes statistikas datiem (piemēram, reģistrējot noteiktas sadaļas popularitāte un sistēmas un servera integritātes pārbaude).

Sīkdatnes var būt "Pastāvīgās" vai "Sesijas" sīkdatnes. Pastāvīgās sīkdatnes paliek Jūsu personālajā dators vai mobilā ierīce, kad Jūs atvienojaties no interneta, savukārt sesijas sīkdatnes tiek dzēstas tiklīdz Jūs aizveriet savu tīmekļa pārlūkprogrammu. Vairāk par sīkdatnēm varat uzzināt TermsFeed vietne raksts.

Mēs izmantojam gan sesijas, gan pastāvīgās sīkdatnes zemāk norādītajiem mērķiem:

  • Nepieciešamās / Būtiskās sīkdatnes

    Tips: sesijas sīkfaili

    Administrē: Mēs

    Mērķis: Šīs sīkdatnes ir būtiskas, lai nodrošinātu Jums pieejamos pakalpojumus caur Vietne un lai ļautu Jums izmantot dažas tās funkcijas. Tie palīdz autentificēt lietotājus un novērst lietotāju kontu krāpniecisku izmantošanu. Bez šīm sīkdatnēm pakalpojumi, kas Jums ir pieprasītais nevar tikt nodrošināts, un mēs izmantojam šīs sīkdatnes tikai, lai nodrošinātu Jums tās pakalpojumi.

  • Sīkdatņu politika / Paziņojums par sīkdatņu pieņemšanu

    Tips: Pastāvīgās sīkdatnes

    Administrē: Mēs

    Mērķis: Šīs sīkdatnes identificē, vai lietotāji ir pieņēmuši sīkdatņu izmantošanu tīmekļa vietnē.

  • Funkcionalitātes sīkdatnes

    Tips: Pastāvīgās sīkdatnes

    Administrē: Mēs

    Mērķis: Šīs sīkdatnes ļauj mums atcerēties izvēles, kuras Jūs veicat, izmantojot Vietni, piemēram, atcerēties jūsu pieteikšanās datus vai valodas izvēli. Šo Sīkdatņu mērķis ir nodrošināt Jums personiskāku pieredzi un izvairīties no tā, ka Jums atkārtoti jāievada Jūsu preferences katru reizi, kad izmantojat Vietni.

Lai iegūtu vairāk informācijas par sīkdatnēm, kuras mēs izmantojam, un jūsu izvēlēm attiecībā uz sīkdatnēm, lūdzu, apmeklējiet mūsu Sīkdatņu politika vai Sīkdatņu sadaļa mūsu Privātuma politikā.

Jūsu personas datu izmantošana

Uzņēmums var izmantot personas datus šādiem mērķiem:

  • Nodrošināt un uzturēt mūsu Pakalpojumu, tostarp uzraudzīt mūsu lietojumu Pakalpojums.

  • Lai pārvaldītu Jūsu kontu: lai pārvaldītu Jūsu reģistrāciju kā Pakalpojuma lietotājam. Personas dati, kurus Jūs sniedzat, var nodrošināt Jums piekļuvi dažādām Pakalpojuma funkcijām kas ir pieejami Jums kā reģistrētam lietotājam.

  • Līguma izpildei: izstrāde, atbilstība un pirkuma līguma noslēgšana par produktiem, priekšmetiem vai pakalpojumiem, kurus Jūs esat iegādājies vai jebkura cita līguma ar Mums, izmantojot Pakalpojumu.

  • Sazināties ar Jums: Sazināties ar Jums pa e-pastu, telefona zvaniem, SMS vai citiem ekvivalentas elektroniskās saziņas formas, piemēram, mobilās lietotnes paziņojumi paziņojumi par atjauninājumiem vai informatīvi paziņojumi, kas saistīti ar funkcionalitātēm, produkti vai līgumā paredzētie pakalpojumi, tostarp drošības atjauninājumi, kad nepieciešams vai pamatoti to īstenošanai.

  • Lai nodrošinātu Jūs ar jaunumiem, īpašiem piedāvājumiem un vispārīgu informāciju par citiem preces, pakalpojumi un pasākumi, kurus mēs piedāvājam, kas ir līdzīgi tiem, kurus jūs jau esat iegādājies vai interesējies par, ja vien neesi izvēlējies nesaņemt šādu informāciju.

  • Lai pārvaldītu Jūsu pieprasījumus: Lai apstrādātu un pārvaldītu Jūsu pieprasījumus mums.

  • Biznesa pāreju gadījumā: Mēs varam izmantot Jūsu informāciju, lai novērtētu vai veiktu apvienošana, atsavināšana, restrukturizācija, reorganizācija, likvidācija vai cita pārdošana vai nodošana daži vai visi Mūsu aktīvi, neatkarīgi no tā, vai tie ir kā darbojošs uzņēmums vai bankrota, likvidācijas ietvaros, vai līdzīgā procesā, kurā mūsu rīcībā esošie personas dati par mūsu pakalpojumu lietotājiem ir starp aktīvi pārvietoti.

  • Citiem mērķiem: Mēs varam izmantot Jūsu informāciju citiem mērķiem, piemēram, datu analīze, lietošanas tendenču identificēšana, mūsu reklāmas efektivitātes noteikšana kampaņas un lai novērtētu un uzlabotu mūsu Pakalpojumu, produktus, pakalpojumus, mārketingu un jūsu pieredze.

Mēs varam kopīgot Jūsu personisko informāciju šādās situācijās:

  • Ar pakalpojumu sniedzējiem: Mēs varam dalīties ar Jūsu personīgo informāciju ar Pakalpojumu Pakalpojumu sniedzēji, lai uzraudzītu un analizētu mūsu Pakalpojuma izmantošanu, lai sazinātos ar Jums.
  • Uzņēmējdarbības nodošanas gadījumā: Mēs varam koplietot vai nodot Jūsu personisko informāciju saistībā ar jebkādām sarunām par apvienošanos, uzņēmuma aktīvu pārdošanu, finansējumu vai mūsu uzņēmuma visas vai daļas iegāde citam uzņēmumam.
  • Ar filiālēm: Mēs varam dalīties ar Jūsu informāciju ar mūsu filiālēm, kurās gadījumā mēs pieprasīsim, lai šīs filiāles ievērotu šo Privātuma politiku. Filiāles ietver mūsu mātesuzņēmums un jebkuras citas meitas sabiedrības, kopuzņēmuma partneri vai citi uzņēmumi, kurus Mēs kontrolē vai kas ir mūsu kopīgā kontrolē.
  • Ar biznesa partneriem: Mēs varam dalīties ar Jūsu informāciju ar Mūsu biznesa partneriem partneri, lai piedāvātu Jums noteiktus produktus, pakalpojumus vai akcijas.
  • Ar citiem lietotājiem: kad Jūs koplietojat personisko informāciju vai citādi mijiedarbojaties publiskās zonas ar citiem lietotājiem, šāda informācija var tikt skatīta visiem lietotājiem un var būt publiski izplatīts ārpusē.
  • Ar Jūsu piekrišanu: Mēs varam izpaust Jūsu personisko informāciju jebkuram citam mērķis ar Jūsu piekrišanu.

Jūsu personas datu saglabāšana

Uzņēmums saglabās Jūsu personas datus tikai tik ilgi, cik tas ir nepieciešams noteiktajiem mērķiem šajā Privātuma politikā. Mēs saglabāsim un izmantosim Jūsu personas datus tiktāl, cik nepieciešams, lai ievērot mūsu juridiskās saistības (piemēram, ja mums ir jāglabā jūsu dati, lai ievērotu ar piemērojamiem likumiem), risināt strīdus un īstenot mūsu juridiskos līgumus un politikas.

Uzņēmums arī saglabās Lietošanas datus iekšējai analīzei. Lietošanas dati parasti ir glabāti īsāku laika periodu, izņemot gadījumus, kad šie dati tiek izmantoti drošības stiprināšanai vai lai uzlabotu mūsu pakalpojuma funkcionalitāti, vai mums ir juridisks pienākums saglabāt šos datus ilgāki laika periodi.

Jūsu personas datu nodošana

Jūsu informācija, tostarp personas dati, tiek apstrādāta uzņēmuma darbības birojā un jebkuras citas vietas, kur atrodas apstrādē iesaistītās puses. Tas nozīmē, ka šis informācija var tikt pārsūtīta uz datoriem, kas atrodas ārpus Jūsu štata, un uzturēta uz tiem, province, valsts vai cita valdības jurisdikcija, kur datu aizsardzības likumi var atšķirties nekā tie, kas ir no Jūsu jurisdikcijas.

Jūsu piekrišana šai Privātuma politikai, kam seko Jūsu šādas informācijas iesniegšana, nozīmē Jūsu piekrišana šim pārvedumam.

Uzņēmums veiks visus saprātīgi nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka Jūsu dati tiek apstrādāti droši un saskaņā ar šo Privātuma politiku un Jūsu personas datu nodošana nenotiks organizācijai vai valstij, ja vien nav ieviesti atbilstoši kontroles pasākumi, tostarp drošība jūsu datu un citu personiskās informācijas.

Jūsu personas datu izpaušana

Biznesa darījumi

Ja Uzņēmums ir iesaistīts apvienošanā, iegādē vai aktīvu pārdošanā, Jūsu personas dati var tikt pārsūtīta. Mēs sniegsim paziņojumu pirms Jūsu personas dati tiek pārsūtīti un kļūst pakļauti uz citu Privātuma politiku.

Likumsargi

Noteiktos apstākļos Uzņēmumam var būt nepieciešams izpaust Jūsu personas datus, ja to pieprasa likums vai atbildot uz derīgiem valsts iestāžu pieprasījumiem (piemēram, tiesas vai valdības aģentūra)

Citas juridiskās prasības

Uzņēmums var izpaust Jūsu personas datus, labticīgi uzskatot, ka šāda rīcība ir nepieciešama uz:

  • Ievērot juridisku pienākumu
  • Aizsargāt un aizstāvēt Uzņēmuma tiesības vai īpašumu
  • Novērst vai izmeklēt iespējamos pārkāpumus saistībā ar Pakalpojumu
  • Aizsargāt Pakalpojuma lietotāju vai sabiedrības personisko drošību
  • Aizsargāt pret juridisko atbildību

Jūsu personas datu drošība

Jūsu personas datu drošība mums ir svarīga, taču atcerieties, ka neviena pārraides metode izmantojot internetu vai elektroniskās glabāšanas metodi, ir 100% droša. Lai gan mēs cenšamies izmantot komerciāli pieņemamus līdzekļus Jūsu personas datu aizsardzībai, mēs nevaram garantēt to absolūtu drošība.

Bērnu privātums

Mūsu pakalpojums nav paredzēts nevienam, kas ir jaunāks par 13 gadiem. Mēs apzināti nevācam personisko informāciju identificējamu informāciju no jebkura, kas ir jaunāks par 13 gadiem. Ja Jūs esat vecāks vai aizbildnis un Jūs apzināties, ka Jūsu bērns ir sniedzis Mums personas datus, lūdzu, sazinieties ar Mums. Ja Mēs kļūsim apzinoties, ka mēs esam savākuši personas datus no jebkura, kas jaunāks par 13 gadiem, bez pārbaudes vecāku piekrišana, Mēs veicam pasākumus, lai noņemtu šo informāciju no Mūsu serveriem.

Ja mums ir jāpaļaujas uz piekrišanu kā juridisku pamatu Jūsu informācijas apstrādei un Jūsu valstij nepieciešama vecāku piekrišana, Mēs varam pieprasīt Jūsu vecāku piekrišanu pirms Mēs vācam un izmantojam šī informācija.

Saites uz citām vietnēm

Mūsu pakalpojumā var būt saites uz citām tīmekļa vietnēm, kuras mēs nepārvaldām. Ja Jūs noklikšķināsiet uz trešās puses saite, Jūs tiksiet novirzīts uz šīs trešās puses vietni. Mēs stingri iesakām Jums pārskatiet katras vietnes, kuru apmeklējat, Privātuma politiku.

Mēs nekontrolējam un neuzņemamies atbildību par saturu, privātuma politiku vai jebkuru trešo pušu vietņu vai pakalpojumu prakse.

Izmaiņas šajā Privātuma politikā

Mēs laiku pa laikam varam atjaunināt mūsu privātuma politiku. Mēs paziņosim Jums par jebkurām izmaiņām, publicējot jaunā konfidencialitātes politika šajā lapā.

Mēs Jums paziņosim pa e-pastu un/vai ar ievērojamu paziņojumu Mūsu Pakalpojumā pirms izmaiņu veikšanas stājas spēkā un atjaunina datumu "Pēdējoreiz atjaunināts" šīs Privātuma politikas augšpusē.

Jums ieteicams periodiski pārskatīt šo Privātuma politiku, lai uzzinātu par jebkurām izmaiņām. Izmaiņas šajā Privātuma politika stājas spēkā, kad tā tiek publicēta šajā lapā.

Sazinieties ar mums

Ja jums ir kādi jautājumi par šo Privātuma politiku, varat sazināties ar mums:

  • Pa e-pastu: orders@arachne.audio

  • Apmeklējot šo lapu mūsu vietnē: https://arachne.audio

  • Pēc tālruņa numura: +372 5845 3001