PIPEDA privātuma politika

Privātuma politika

Mūsu privātuma politika pēdējo reizi tika atjaunināta 2024. gada 4. jūlijā.

Šī Privātuma politika apraksta Mūsu politikas un procedūras attiecībā uz Jūsu informācijas vākšanu, izmantošanu un izpaušanu kad Jūs izmantojat Pakalpojumu un informē Jūs par Jūsu privātuma tiesībām un to, kā likums Jūs aizsargā.

Mēs izmantojam Jūsu personas datus, lai nodrošinātu un uzlabotu Pakalpojumu. Izmantojot Pakalpojumu, Jūs piekrītat datu vākšanai un use of information in accordance with this Privacy Policy. This Privacy Policy was generated by TermsFeed PIPEDA Privacy Policy Veidne.

Interpretācija un definīcijas

Interpretācija

Vārdi, kuru sākuma burts ir rakstīts ar lielo burtu, ir definēti šādos nosacījumos. šiem terminiem būs vienāda nozīme neatkarīgi no tā, vai tie ir vienskaitlī vai daudzskaitlī.

Definīcijas

Šīs Privātuma politikas nolūkos:

  • "Konts" nozīmē unikālu kontu, kas izveidots Jums, lai piekļūtu mūsu Pakalpojumam vai tā daļām.

  • "Uzņēmums" (turpmāk tekstā saukts par "Uzņēmumu", "Mēs", "Mūs" vai "Mūsu" šajā Līgumā) attiecas uz Arachne Audio

  • "Valsts" attiecas uz Igauniju.

  • "Sīkdatnes" ir mazi faili, kas tiek ievietoti Jūsu datorā, mobilajā ierīcē vai jebkurā citā ierīcē tīmekļa vietne, kurā cita starpā ir ietverta Jūsu pārlūkošanas vēsture šajā tīmekļa vietnē.

  • "Ierīce" nozīmē jebkuru ierīci, kas var piekļūt Pakalpojumam, piemēram, datoru, mobilo tālruni vai digitālā planšete

  • "Personas dati" ir jebkura informācija, kas attiecas uz identificētu vai identificējamu personu.

  • "Pakalpojums" attiecas uz Tīmekļa vietni.

  • "Lietojuma dati" attiecas uz datiem, kas tiek automātiski savākti, vai arī ģenerēti, izmantojot Pakalpojumu vai no pašas Pakalpojuma infrastruktūras (piemēram, lapas apmeklējuma ilgums).

  • "Vietne" attiecas uz Arachne Audio, pieejama no https://arachne.audio

  • "Jūs" nozīmē personu, kas piekļūst vai izmanto Pakalpojumu, vai uzņēmumu, vai citu juridisku personu tā vārdā, uz kura šāda persona piekļūst vai izmanto Pakalpojumu, ja piemērojams.

Personas datu vākšana un izmantošana

Savākto datu veidi

Personas dati

Izmantojot mūsu pakalpojumu, mēs varam lūgt jums sniegt mums noteiktu personu identificējošu informāciju, kas var būt izmanto, lai sazinātos ar Jums vai identificētu Jūs. Personu identificējoša informācija var ietvert, bet neaprobežojas ar:

  • E-pasta adrese

  • Vārds un uzvārds

  • Telefona numurs

  • Adrese, Valsts, Province, Pasta indekss, Pilsēta

  • Lietojuma dati

Piekļūt konta informācijai
E-pasta formāts: example@mailserver.domain
Rediģēt konta informāciju
E-pasta formāts: example@mailserver.domain
Rādīt visus pieprasījumus
E-pasta formāts: example@mailserver.domain
Dzēst konta informāciju
E-pasta formāts: example@mailserver.domain

Lietojuma dati

Lietojuma dati tiek automātiski vākti, izmantojot Pakalpojumu.

Lietojuma dati var ietvert tādu informāciju kā Jūsu ierīces interneta protokola adrese (piemēram, IP adrese), pārlūkprogrammas veids, pārlūkprogrammas versija, mūsu Pakalpojuma lapas, kuras Jūs apmeklējat, Jūsu apmeklējuma laiks un datums, pavadītais laiks tajās lapas, unikālie ierīču identifikatori un citi diagnostikas dati.

Kad Jūs piekļūstat Pakalpojumam, izmantojot mobilo ierīci, Mēs varam automātiski savākt noteiktu informāciju, ieskaitot, bet neaprobežojoties ar, Jūsu izmantotā mobilā ierīces tipu, Jūsu mobilās ierīces unikālo ID, Jūsu IP adresi mobilā ierīce, Jūsu mobilās operētājsistēma, izmantotais mobilā interneta pārlūka veids, unikāli ierīces identifikatori un citi diagnostikas dati.

Mēs varam arī vākt informāciju, ko Jūsu pārlūkprogramma nosūta ikreiz, kad apmeklējat mūsu Pakalpojumu vai piekļūstat Pakalpojumam. ar vai caur mobilo ierīci.

Izsekošanas tehnoloģijas un sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes un līdzīgas izsekošanas tehnoloģijas, lai izsekotu aktivitātes mūsu pakalpojumā un saglabātu noteiktu informāciju. Izsekošanas tehnoloģijas, kas tiek izmantotas, ir bākas, tagi un skripti, lai vāktu un izsekotu informāciju, kā arī uzlabotu un analizētu Mūsu pakalpojums. Tehnoloģijas, kuras mēs izmantojam, var ietvert:

  • Sīkdatnes vai pārlūkprogrammas sīkdatnes. Sīkdatne ir neliels fails, kas tiek ievietots Jūsu ierīcē. Jūs varat norādīt Savu pārlūkprogramma atteikties no visām sīkdatnēm vai norādīt, kad tiek nosūtīta sīkdatne. Tomēr, ja Jūs nepieņemat sīkdatnes, Jūs var nebūt iespējams izmantot dažas mūsu Pakalpojuma daļas. Ja vien neesat pielāgojis sava pārlūka iestatījumus tā, lai tas atteikties no sīkdatnēm, mūsu pakalpojums var izmantot sīkdatnes.
  • Tīmekļa bāksignāli. Noteiktās mūsu Pakalpojuma sadaļās un mūsu e-pastos var būt mazi elektroniski faili zināmi kā tīmekļa bākas (saukti arī par skaidriem gif attēliem, pikseļu tagiem un viena pikseļa gif attēliem), kas ļauj Uzņēmumam, piemēram, lai saskaitītu lietotājus, kuri ir apmeklējuši šīs lapas vai atvēruši e-pastu, un citiem saistītiem tīmekļa vietnes statistikas datiem (piemēram, reģistrējot noteiktas sadaļas popularitāti un pārbaudot sistēmas un servera integritāti).

Sīkdatnes var būt "Pastāvīgās" vai "Sesijas" sīkdatnes. Pastāvīgās sīkdatnes paliek Jūsu personālajā datorā vai mobilajā ierīcē ierīce, kad Jūs atvienojaties no interneta, savukārt sesijas sīkdatnes tiek dzēstas, tiklīdz Jūs aizverat savu tīmekļa pārlūkprogrammu.

Mēs izmantojam gan sesijas, gan pastāvīgās sīkdatnes zemāk norādītajiem mērķiem:

  • Nepieciešamās / Būtiskās sīkdatnes

    Tips: sesijas sīkfaili

    Administrē: Mēs

    Mērķis: Šīs sīkdatnes ir būtiskas, lai nodrošinātu Jums pakalpojumus, kas pieejami tīmekļa vietnē, un lai ļautu Jums izmantot dažas no tā funkcijām. Tie palīdz autentificēt lietotājus un novērst krāpniecisku lietotāju kontu izmantošanu. Bez šīs Sīkdatnes, pieprasītie pakalpojumi nevar tikt nodrošināti, un mēs izmantojam šīs Sīkdatnes tikai, lai nodrošinātu Jūs ar šiem pakalpojumiem.

  • Sīkdatņu politika / Paziņojums par sīkdatņu pieņemšanu

    Tips: Pastāvīgās sīkdatnes

    Administrē: Mēs

    Mērķis: Šīs sīkdatnes identificē, vai lietotāji ir pieņēmuši sīkdatņu izmantošanu tīmekļa vietnē.

  • Funkcionalitātes sīkfaili

    Tips: Pastāvīgās sīkdatnes

    Administrē: Mēs

    Mērķis: Šīs sīkdatnes ļauj mums atcerēties Jūsu izvēles, kad izmantojat Vietni, piemēram, atceroties jūsu pieteikšanās dati vai valodas preferences. Šo Sīkdatņu mērķis ir nodrošināt Jums personiskāku pieredzi un lai Jums nebūtu atkārtoti jāievada savas preferences katru reizi, kad izmantojat Vietni.

  • Izsekošanas un veiktspējas sīkfaili

    Tips: Pastāvīgās sīkdatnes

    Administrē: trešās puses

    Mērķis: Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai izsekotu informāciju par tīmekļa vietnes apmeklējumu un to, kā lietotāji izmanto tīmekļa vietni. Informācija, kas iegūta, izmantojot šīs sīkdatnes, var tieši vai netieši identificēt jūs kā individuālu apmeklētāju. Šis ir tāpēc, ka savāktā informācija parasti ir saistīta ar pseidonīmu identifikatoru, kas saistīts ar ierīci jūs izmantojat, lai piekļūtu Vietnei. Mēs varam arī izmantot šīs Sīkdatnes, lai pārbaudītu jaunas lapas, funkcijas vai jaunu funkcionalitāti vietni, lai redzētu, kā mūsu lietotāji uz to reaģē.

Lai iegūtu vairāk informācijas par sīkdatnēm, kuras mēs izmantojam, un jūsu izvēlēm attiecībā uz sīkdatnēm, lūdzu, apmeklējiet mūsu Sīkdatņu politiku vai sīkdatņu sadaļa mūsu Privātuma politikā.

Jūsu personas datu izmantošana

Uzņēmums var izmantot personas datus šādiem mērķiem:

  • Nodrošināt un uzturēt mūsu Pakalpojumu, tostarp uzraudzīt mūsu Pakalpojuma izmantošanu.

  • Pārvaldīt Jūsu kontu: pārvaldīt Jūsu reģistrāciju kā Pakalpojuma lietotājam. Personas dati Jūs varat piešķirt Jums piekļuvi dažādām Pakalpojuma funkcijām, kas Jums ir pieejamas kā reģistrēts lietotājs.

  • Līguma izpildei: izstrāde, atbilstība un pirkuma veikšana līgums par produktiem, priekšmetiem vai pakalpojumiem, kurus Jūs esat iegādājies, vai jebkurš cits līgums ar Mums caur Pakalpojums.

  • Sazināties ar Jums: Sazināties ar Jums pa e-pastu, telefona zvaniem, SMS vai citām līdzvērtīgām formām elektroniskā saziņa, piemēram, mobilās lietotnes paziņojumi par atjauninājumiem vai informatīvi saziņa, kas saistīta ar funkcionalitātēm, produktiem vai līgumā paredzētajiem pakalpojumiem, tostarp drošības atjauninājumiem, kad tas ir nepieciešams vai pamatots to īstenošanai.

  • Sniegt Jums ziņas, īpašos piedāvājumus un vispārīgu informāciju par citiem produktiem, pakalpojumiem un pasākumi, kurus mēs piedāvājam, kas ir līdzīgi tiem, kurus jūs jau esat iegādājies vai par kuriem esat interesējies, ja vien Jūs neesat izvēlējās nesaņemt šādu informāciju.

  • Lai pārvaldītu Jūsu pieprasījumus: Lai apmeklētu un pārvaldītu Jūsu pieprasījumus mums.

  • Uzņēmējdarbības pāreju gadījumā: Mēs varam izmantot Jūsu informāciju, lai novērtētu vai veiktu apvienošanos, atsavināšana, restrukturizācija, reorganizācija, likvidācija vai cita veida pārdošana vai nodošana daļai vai visiem Mūsu aktīviem, vai nu kā turpināms uzņēmums, vai kā daļa no bankrota, likvidācijas vai līdzīga procesa, kurā Personas dati mūsu rīcībā esošā informācija par mūsu Pakalpojumu lietotājiem ir starp nodotajiem aktīviem.

  • Citiem mērķiem: Mēs varam izmantot Jūsu informāciju citiem mērķiem, piemēram, datu analīzei, identificēt lietošanas tendences, noteikt mūsu reklāmas kampaņu efektivitāti un novērtēt un uzlabot mūsu Pakalpojums, produkti, pakalpojumi, mārketings un jūsu pieredze.

Mēs varam kopīgot Jūsu personisko informāciju šādās situācijās:

  • Ar pakalpojumu sniedzējiem: Mēs varam dalīties ar Jūsu personīgo informāciju ar pakalpojumu sniedzējiem, lai uzraudzītu un analizēt mūsu Pakalpojuma izmantošanu, maksājumu apstrādei, lai sazinātos ar Jums.
  • Uzņēmējdarbības nodošanas gadījumā: Mēs varam kopīgot vai nodot Jūsu personas informāciju saistībā ar, vai sarunu laikā par jebkuru apvienošanos, Uzņēmuma aktīvu pārdošanu, finansēšanu vai visas vai daļas no Mūsu iegādi bizness citam uzņēmumam.
  • Ar filiālēm: Mēs varam dalīties ar Jūsu informāciju ar mūsu filiālēm, un šādā gadījumā mēs pieprasīsim šīm filiālēm ievērot šo Privātuma politiku. Filiāles ietver mūsu mātes uzņēmumu un jebkuras citas meitas sabiedrības, kopuzņēmuma partneri vai citas sabiedrības, kuras mēs kontrolējam vai kuras ir kopīgā kontrolē ar mums.
  • Ar biznesa partneriem: Mēs varam dalīties ar Jūsu informāciju ar mūsu biznesa partneriem, lai piedāvātu Jums noteikti produkti, pakalpojumi vai akcijas.
  • Ar citiem lietotājiem: kad Jūs dalāties ar personīgo informāciju vai citādi mijiedarbojaties publiskajās zonās kopā ar citiem lietotājiem šāda informācija var tikt skatīta visiem lietotājiem un var tikt publiski izplatīta ārpusē.
  • Ar Jūsu piekrišanu: Mēs varam izpaust Jūsu personisko informāciju jebkuram citam mērķim ar Jūsu piekrišana.

Jūsu personas datu saglabāšana

Uzņēmums saglabās Jūsu personas datus tikai tik ilgi, cik tas ir nepieciešams šajā Privātuma politikā noteiktajiem mērķiem Politika. Mēs saglabāsim un izmantosim Jūsu personas datus tiktāl, cik tas ir nepieciešams, lai izpildītu mūsu juridiskās saistības (par piemēram, ja mums ir jāglabā jūsu dati, lai ievērotu piemērojamos likumus), risinātu strīdus un īstenotu mūsu juridiskie līgumi un politikas.

Uzņēmums arī saglabās Lietošanas datus iekšējās analīzes nolūkos. Lietošanas dati parasti tiek saglabāti uz īsāks laika posms, izņemot gadījumus, kad šie dati tiek izmantoti drošības stiprināšanai vai funkcionalitātes uzlabošanai Mūsu pakalpojums, vai Mums ir juridisks pienākums saglabāt šos datus ilgāku laika periodu.

Jūsu personas datu nodošana

Jūsu informācija, tostarp personas dati, tiek apstrādāta uzņēmuma darbības birojā un jebkurās citās vietās kur atrodas iesaistītās puses. Tas nozīmē, ka šī informācija var tikt pārsūtīta uz — un uzturēti uz — datoriem, kas atrodas ārpus Jūsu štata, provinces, valsts vai citas valdības jurisdikcijas, kur datu aizsardzības likumi var atšķirties no tiem, kas ir Jūsu jurisdikcijā.

Jūsu piekrišana šai Privātuma politikai, kam seko Jūsu šādas informācijas iesniegšana, nozīmē Jūsu piekrišanu tam pārskaitījums.

Uzņēmums veiks visus saprātīgi nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka Jūsu dati tiek apstrādāti droši un saskaņā ar saskaņā ar šo Privātuma politiku un Jūsu personas datu nodošana nenotiks nevienai organizācijai vai valstij, ja vien ir ieviesti atbilstoši kontroles pasākumi, tostarp Jūsu datu un citu personisko informāciju drošība.

Jūsu personas datu izpaušana

Biznesa darījumi

Ja Uzņēmums ir iesaistīts apvienošanā, iegādē vai aktīvu pārdošanā, Jūsu Personas dati var tikt nodoti. Mēs paziņot pirms Jūsu Personas Dati tiek pārsūtīti un kļūst pakļauti citai Privātuma politikai.

Likumsargi

Noteiktos apstākļos Uzņēmumam var būt nepieciešams izpaust Jūsu personas datus, ja to pieprasa likums vai, reaģējot uz derīgiem valsts iestāžu pieprasījumiem (piemēram, tiesas vai valdības aģentūras).

Citas juridiskās prasības

Uzņēmums var izpaust Jūsu personas datus, ja tas ir nepieciešams labticīgā pārliecībā, ka šāda rīcība ir nepieciešama:

  • Ievērot juridisku pienākumu
  • Aizsargāt un aizstāvēt Uzņēmuma tiesības vai īpašumu
  • Novērst vai izmeklēt iespējamu pārkāpumu saistībā ar Pakalpojumu
  • Aizsargāt Pakalpojuma lietotāju vai sabiedrības personisko drošību
  • Aizsargāt pret juridisko atbildību

Jūsu personas datu drošība

Jūsu personas datu drošība mums ir svarīga, taču atcerieties, ka neviena pārraides metode internetā, vai elektroniskās glabāšanas metode ir 100% droša. Lai gan mēs cenšamies izmantot komerciāli pieņemamus līdzekļus, lai aizsargātu Jūsu Personas dati, mēs nevaram garantēt to absolūtu drošību.

Bērnu privātums

Mūsu pakalpojums nav paredzēts nevienam, kas ir jaunāks par 13 gadiem. Mēs apzināti nevācam personiski identificējamu informāciju no jebkura, kas ir jaunāks par 13 gadiem. Ja Jūs esat vecāks vai aizbildnis un Jūs zināt, ka Jūsu bērnam ir ja esat sniedzis mums personas datus, lūdzu, sazinieties ar mums. Ja mēs uzzināsim, ka esam savākuši personas datus no kāda jaunāki par 13 gadiem bez vecāku piekrišanas pārbaudes, Mēs veicam pasākumus, lai noņemtu šo informāciju no Mūsu serveri.

Ja mums ir jāpaļaujas uz piekrišanu kā juridisko pamatu Jūsu informācijas apstrādei un Jūsu valstī ir nepieciešama piekrišana no vecāks, Mēs varam pieprasīt Jūsu vecāka piekrišanu, pirms mēs ievācam un izmantojam šo informāciju.

Jūsu Kalifornijas privātuma tiesības (Kalifornijas likums 'Shine the Light')

Saskaņā ar Kalifornijas Civilkodeksa 1798. pantu (Kalifornijas Shine the Light likums), Kalifornijas iedzīvotājiem ar izveidotu biznesa attiecībās ar mums var pieprasīt informāciju reizi gadā par viņu personas datu koplietošanu ar trešajām pusēm trešo pušu tiešā mārketinga nolūkos.

Ja vēlaties pieprasīt vairāk informācijas saskaņā ar Kalifornijas Shine the Light likumu un ja esat Kalifornijas iedzīvotāj, Jūs varat sazināties ar Mums, izmantojot zemāk norādīto kontaktinformāciju.

Kalifornijas nepilngadīgo lietotāju privātuma tiesības (Kalifornijas Biznesa un profesiju kodeksa 22581. sadaļa)

Kalifornijas Uzņēmējdarbības un profesiju kodeksa 22581. pants ļauj Kalifornijas iedzīvotājiem, kas ir jaunāki par 18 gadiem, kuri ir reģistrētiem tiešsaistes vietņu, pakalpojumu vai lietotņu lietotājiem pieprasīt un iegūt satura vai informācijas noņemšanu viņi ir publiski ievietojuši.

Lai pieprasītu šādu datu noņemšanu, un ja Jūs esat Kalifornijas iedzīvotājs, Jūs varat sazināties ar Mums, izmantojot kontaktinformāciju informācija, kas sniegta zemāk, un iekļaujiet e-pasta adresi, kas saistīta ar Jūsu kontu.

Ņemiet vērā, ka jūsu pieprasījums negarantē pilnīgu vai visaptverošu ievietotā satura vai informācijas noņemšanu tiešsaistē un ka likums var neļaut vai neprasīt noņemšanu noteiktos apstākļos.

Saites uz citām vietnēm

Mūsu pakalpojumā var būt saites uz citām tīmekļa vietnēm, kuras mēs nepārvaldām. Ja Jūs noklikšķināsiet uz trešās puses saites, Jūs tiksiet novirzīts uz šīs trešās puses vietni. Mēs stingri iesakām Jums pārskatīt katras vietnes Privātuma politiku apmeklēt.

Mēs nekontrolējam un neuzņemamies atbildību par jebkura trešās puses saturu, privātuma politiku vai praksi puses vietnes vai pakalpojumi.

Izmaiņas šajā Privātuma politikā

Mēs laiku pa laikam varam atjaunināt mūsu Privātuma politiku. Mēs informēsim Jūs par jebkurām izmaiņām, publicējot jauno Privātuma Politika šajā lapā.

Mēs Jums paziņosim pa e-pastu un/vai ar ievērojamu paziņojumu Mūsu Pakalpojumā, pirms izmaiņas stāsies spēkā un atjauniniet datumu "Pēdējoreiz atjaunināts" šīs Privātuma politikas augšpusē.

Jums ieteicams periodiski pārskatīt šo Privātuma politiku, lai uzzinātu par jebkurām izmaiņām. Izmaiņas šajā Privātuma politikā ir spēkā, kad tie tiek publicēti šajā lapā.

Sazinieties ar mums

Ja jums ir kādi jautājumi par šo Privātuma politiku, jūs varat sazināties ar mums:

  • Apmeklējot šo lapu mūsu vietnē: https://arachne.audio
  • Nosūtot mums e-pastu: orders@arachne.audio