Polityka Prywatności APPI

Polityka Prywatności

Ostatnia aktualizacja: 4 lipca 2024

Niniejsza Polityka Prywatności opisuje nasze zasady i procedury dotyczące zbierania, wykorzystywania i ujawniania Twoich informacji gdy korzystasz z Usługi i informuje Cię o Twoich prawach do prywatności oraz o tym, jak prawo Cię chroni.

Używamy Twoich danych osobowych, aby świadczyć i ulepszać Usługę. Korzystając z Usługi, zgadzasz się na zbieranie i wykorzystanie informacji zgodnie z niniejszą Polityką Prywatności. Niniejsza Polityka Prywatności została stworzona przy pomocy TermsFeed Generator Polityki Prywatności.

Interpretacja i definicje

Interpretacja

Słowa, których początkowa litera jest pisana wielką literą, mają znaczenia zdefiniowane w następujących warunkach. The następujące definicje będą miały to samo znaczenie, niezależnie od tego, czy występują w liczbie pojedynczej, czy mnogiej.

Definicje

Do celów niniejszej Polityki Prywatności:

  • Konto oznacza unikalne konto utworzone dla Ciebie, aby uzyskać dostęp do naszej Usługi lub części naszej Usługi.

  • Firma (nazywana w niniejszej Umowie jako „Firma”, „My”, „Nas” lub „Nasz”) odnosi się do Arachne Audio, Kaarli pst 7, Tallinn.

  • Cookies to małe pliki, które są umieszczane na Twoim komputerze, urządzeniu mobilnym lub innym urządzeniu przez strona internetowa, zawierająca szczegóły Twojej historii przeglądania na tej stronie internetowej wśród wielu innych zastosowań.

  • Kraj odnosi się do: Estonia

  • Urządzenie oznacza każde urządzenie, które może uzyskać dostęp do Usługi, takie jak komputer, telefon komórkowy lub cyfrowe tablet.

  • Dane osobowe to wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby.

  • Usługa odnosi się do Strony internetowej.

  • Dostawca Usług oznacza każdą osobę fizyczną lub prawną, która przetwarza dane w imieniu Firma. Odnosi się do firm zewnętrznych lub osób zatrudnionych przez Firmę w celu ułatwienia świadczenia Usługi, aby świadczyć Usługę w imieniu Firmy, wykonywać usługi związane z Usługą lub wspierać Firmę analizując, jak Usługa jest używana.

  • Dane dotyczące użytkowania odnoszą się do danych zbieranych automatycznie, generowanych przez korzystanie z Usługi lub z samej infrastruktury Usługi (na przykład czas trwania wizyty na stronie).

  • Strona internetowa odnosi się do Arachne Audio, dostępnej pod adresem https://arachne.audio

  • Ty oznacza osobę uzyskującą dostęp do Usługi lub korzystającą z niej, albo firmę, lub inną jednostkę prawną w imieniu którego taka osoba uzyskuje dostęp do Usługi lub z niej korzysta, w zależności od przypadku.

Zbieranie i wykorzystywanie Twoich danych osobowych

Rodzaje zbieranych danych

Dane osobowe

Korzystając z Naszej Usługi, możemy poprosić Cię o podanie nam pewnych danych osobowych, które mogą być używane do kontaktowania się z Tobą lub identyfikacji Ciebie. Dane osobowe mogą obejmować, ale nie ograniczają się do:

  • Adres e-mail

  • Imię i nazwisko

  • Numer telefonu

  • Adres, Stan, Prowincja, Kod pocztowy, Miasto

  • Dane użytkowania

Uzyskaj dostęp do informacji o koncie
Format e-maila: przykład@mailserver.domena
Edytuj informacje o koncie
Format e-maila: przykład@mailserver.domena
Pokaż wszystkie żądania
Format e-maila: przykład@mailserver.domena
Usuń informacje o koncie
Format e-maila: przykład@mailserver.domena

Dane użytkowania

Dane dotyczące użytkowania są zbierane automatycznie podczas korzystania z Usługi.

Dane eksploatacyjne mogą zawierać informacje takie jak adres protokołu internetowego Twojego urządzenia (np. adres IP), typ przeglądarki, wersja przeglądarki, strony naszej Usługi, które odwiedzasz, czas i data Twojej wizyty, czas spędzony na tych strony, unikalne identyfikatory urządzeń i inne dane diagnostyczne.

Gdy uzyskujesz dostęp do Usługi za pomocą urządzenia mobilnego, możemy automatycznie zbierać pewne informacje, w tym, ale nie tylko, typ urządzenia mobilnego, którego używasz, unikalny identyfikator Twojego urządzenia mobilnego, adres IP Twojego urządzenie mobilne, Twój mobilny system operacyjny, typ mobilnej przeglądarki internetowej, unikalne identyfikatory urządzeń i inne dane diagnostyczne.

Możemy również zbierać informacje, które Twoja przeglądarka wysyła za każdym razem, gdy odwiedzasz naszą Usługę lub gdy uzyskujesz dostęp do Usługi. przez urządzenie mobilne.

Technologie śledzenia i pliki cookie

Używamy plików cookie i podobnych technologii śledzących, aby śledzić aktywność w naszej Usłudze i przechowywać pewne informacje. Technologie śledzenia używane to sygnały nawigacyjne, tagi i skrypty do zbierania i śledzenia informacji oraz do poprawy i analizy Nasza usługa. Technologie, których używamy, mogą obejmować:

  • Pliki cookie lub pliki cookie przeglądarki. Plik cookie to mały plik umieszczony na Twoim urządzeniu. Możesz poinstruować swoją przeglądarka, aby odrzucić wszystkie pliki cookie lub wskazać, kiedy plik cookie jest wysyłany. Jednakże, jeśli nie akceptujesz plików cookie, możesz nie być w stanie korzystać z niektórych części naszej Usługi. Chyba że dostosowałeś ustawienia przeglądarki tak, aby odmówić plików cookie, nasza usługa może używać plików cookie.
  • Pliki cookie Flash. Niektóre funkcje naszej Usługi mogą używać lokalnie przechowywanych obiektów (lub plików cookie Flash) do zbierać i przechowywać informacje o Twoich preferencjach lub aktywności na naszej Usłudze. Pliki cookie Flash nie są zarządzane przez te same ustawienia przeglądarki, które są używane dla plików cookie przeglądarki. Aby uzyskać więcej informacji na temat usuwania Flash Ciasteczka, proszę przeczytać „Gdzie mogę zmienić ustawienia dotyczące wyłączania lub usuwania lokalnych obiektów współdzielonych?” dostępne na https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Sygnalizatory sieciowe. Niektóre sekcje naszej Usługi i nasze e-maile mogą zawierać małe pliki elektroniczne znane jako sygnalizatory sieciowe (zwane również czystymi gifami, znacznikami pikseli i jednopikselowymi gifami), które pozwalają Firmie, na przykład, aby policzyć użytkowników, którzy odwiedzili te strony lub otworzyli e-mail oraz dla innych powiązanych statystyk witryny (na przykład rejestrowanie popularności określonej sekcji i weryfikacja integralności systemu i serwera).

Ciasteczka mogą być „trwałe” lub „sesyjne”. Trwałe ciasteczka pozostają na Twoim komputerze osobistym lub urządzeniu mobilnym urządzenie, gdy przechodzisz w tryb offline, podczas gdy pliki cookie sesji są usuwane natychmiast po zamknięciu przeglądarki internetowej. Możesz się dowiedzieć więcej o plikach cookie w artykule na stronie TermsFeed.

Używamy zarówno sesyjnych, jak i trwałych plików cookie do celów określonych poniżej:

  • Niezbędne / Podstawowe Ciasteczka

    Typ: Ciasteczka sesyjne

    Zarządzane przez: Nas

    Cel: Te pliki cookie są niezbędne, aby zapewnić Ci usługi dostępne za pośrednictwem Strony internetowej i umożliwić Ci korzystać z niektórych jego funkcji. Pomagają uwierzytelniać użytkowników i zapobiegać oszukańczemu użyciu kont użytkowników. Bez tych Ciasteczek, nie można świadczyć usług, o które prosiłeś, i używamy tych Ciasteczek tylko do zapewnienia Ty z tymi usługami.

  • Polityka plików cookie / Akceptacja powiadomienia o plikach cookie

    Typ: Trwałe pliki cookie

    Zarządzane przez: Nas

    Cel: Te pliki cookie identyfikują, czy użytkownicy zaakceptowali używanie plików cookie na stronie internetowej.

  • Ciasteczka funkcjonalne

    Typ: Trwałe pliki cookie

    Zarządzane przez: Nas

    Cel: Te pliki cookie pozwalają nam zapamiętać wybory, których dokonujesz podczas korzystania z Witryny, takie jak zapamiętywanie Twoich dane logowania lub preferencje językowe. Celem tych plików cookie jest zapewnienie Ci bardziej spersonalizowanego doświadczenie i aby uniknąć konieczności ponownego wprowadzania preferencji za każdym razem, gdy korzystasz z Witryny.

Aby uzyskać więcej informacji na temat używanych przez nas plików cookie oraz Twoich wyborów dotyczących plików cookie, odwiedź naszą Politykę Plików Cookie lub sekcja Pliki cookie w naszej Polityce prywatności.

Wykorzystanie Twoich Danych Osobowych

Firma może wykorzystywać Dane Osobowe do następujących celów:

  • Świadczenie i utrzymanie naszych Usług, w tym monitorowanie korzystania z naszych Usług.

  • Aby zarządzać Twoim kontem: aby zarządzać Twoją rejestracją jako użytkownika Usługi. Dane osobowe Możesz uzyskać dostęp do różnych funkcji Usługi, które są dla Ciebie dostępne jako zarejestrowany użytkownik.

  • W celu wykonania umowy: rozwój, zgodność i realizacja zakupu umowa na produkty, przedmioty lub usługi, które zakupiłeś, lub jakakolwiek inna umowa z Nami przez Usługa.

  • Aby się z Tobą skontaktować: Aby skontaktować się z Tobą za pomocą e-maila, rozmów telefonicznych, SMS-ów lub innych równoważnych form komunikacja elektroniczna, taka jak powiadomienia push aplikacji mobilnej dotyczące aktualizacji lub informacyjne komunikacja związana z funkcjonalnościami, produktami lub usługami objętymi umową, w tym aktualizacje zabezpieczeń, gdy jest to konieczne lub uzasadnione dla ich wdrożenia.

  • Aby dostarczyć Ci wiadomości, specjalne oferty i ogólne informacje o innych towarach, usługach i wydarzenia, które oferujemy, a które są podobne do tych, które już zakupiłeś lub o które pytałeś, chyba że masz zrezygnował z otrzymywania takich informacji.

  • Aby zarządzać Twoimi żądaniami: Aby obsługiwać i zarządzać Twoimi żądaniami do Nas.

  • W przypadku transferów biznesowych: Możemy wykorzystać Twoje informacje do oceny lub przeprowadzenia fuzji, zbycie, restrukturyzacja, reorganizacja, rozwiązanie lub inna sprzedaż albo przeniesienie części lub całości Naszych aktywów, czy to jako kontynuacja działalności, czy w ramach postępowania upadłościowego, likwidacyjnego lub podobnego, w którym Dane Osobowe posiadane przez nas informacje o użytkownikach naszej Usługi są wśród przekazywanych aktywów.

  • Do innych celów: Możemy wykorzystywać Twoje informacje do innych celów, takich jak analiza danych, identyfikowanie trendów użytkowania, określanie skuteczności naszych kampanii promocyjnych oraz ocenianie i ulepszanie nasza Usługa, produkty, usługi, marketing i twoje doświadczenie.

Możemy udostępniać Twoje dane osobowe w następujących sytuacjach:

  • Z dostawcami usług: Możemy udostępniać Twoje dane osobowe dostawcom usług w celu monitorowania i analizować korzystanie z naszej Usługi, aby się z Tobą skontaktować.
  • W przypadku transferów biznesowych: Możemy udostępniać lub przekazywać Twoje dane osobowe w związku z, lub podczas negocjacji dotyczących jakiejkolwiek fuzji, sprzedaży aktywów Spółki, finansowania lub przejęcia całości lub części Naszych biznes do innej firmy.
  • Z podmiotami powiązanymi: Możemy udostępniać Twoje informacje naszym podmiotom powiązanym, w takim przypadku będziemy wymagać tych podmiotów stowarzyszonych do przestrzegania niniejszej Polityki Prywatności. Podmioty stowarzyszone obejmują naszą spółkę macierzystą i wszelkie inne spółki zależne, partnerzy joint venture lub inne firmy, które kontrolujemy lub które są pod wspólną kontrolą z Nami.
  • Z partnerami biznesowymi: Możemy udostępniać Twoje informacje naszym partnerom biznesowym, aby zaoferować Ci niektóre produkty, usługi lub promocje.
  • Z innymi użytkownikami: gdy udostępniasz dane osobowe lub w inny sposób wchodzisz w interakcje w miejscach publicznych z innymi użytkownikami, takie informacje mogą być widoczne dla wszystkich użytkowników i mogą być publicznie rozpowszechniane na zewnątrz.
  • Za Twoją zgodą: Możemy ujawnić Twoje dane osobowe w każdym innym celu za Twoją zgoda.

Zachowanie Twoich Danych Osobowych

Firma będzie przechowywać Twoje Dane Osobowe tylko tak długo, jak będzie to konieczne do celów określonych w niniejszej Polityce Prywatności Polityka. Będziemy przechowywać i wykorzystywać Twoje Dane Osobowe w zakresie niezbędnym do spełnienia naszych zobowiązań prawnych (w celu przykład, jeśli jesteśmy zobowiązani do zachowania Twoich danych w celu przestrzegania obowiązujących przepisów), rozwiązywania sporów i egzekwowania naszych umowy prawne i polityki.

Firma będzie również przechowywać Dane Użytkowania do celów analizy wewnętrznej. Dane Użytkowania są zazwyczaj przechowywane przez krótszy okres czasu, z wyjątkiem sytuacji, gdy dane te są wykorzystywane do wzmocnienia bezpieczeństwa lub poprawy funkcjonalności Nasza Usługa, lub Jesteśmy prawnie zobowiązani do przechowywania tych danych przez dłuższe okresy czasu.

Przekazanie Twoich Danych Osobowych

Twoje informacje, w tym Dane Osobowe, są przetwarzane w biurach operacyjnych firmy oraz w innych miejscach gdzie znajdują się strony zaangażowane w przetwarzanie. Oznacza to, że te informacje mogą być przekazywane do — i utrzymywane na — komputerach znajdujących się poza Twoim stanem, prowincją, krajem lub inną jurysdykcją rządową, gdzie przepisy dotyczące ochrony danych mogą się różnić od tych obowiązujących w Twojej jurysdykcji.

Twoja zgoda na tę Politykę Prywatności, a następnie przesłanie takich informacji oznacza Twoją zgodę na to przelew.

Firma podejmie wszelkie kroki racjonalnie niezbędne, aby zapewnić, że Twoje dane są traktowane bezpiecznie i zgodnie zgodnie z niniejszą Polityką Prywatności i żadne przekazanie Twoich Danych Osobowych nie nastąpi do organizacji lub kraju, chyba że istnieją odpowiednie kontrole, w tym bezpieczeństwo Twoich danych i innych informacji osobowych.

Ujawnienie Twoich Danych Osobowych

Transakcje biznesowe

Jeśli Firma bierze udział w fuzji, przejęciu lub sprzedaży aktywów, Twoje Dane Osobowe mogą zostać przekazane. Będziemy powiadomić przed przeniesieniem Twoich Danych Osobowych i objęciem ich inną Polityką Prywatności.

Egzekwowanie prawa

W pewnych okolicznościach Spółka może być zobowiązana do ujawnienia Twoich Danych Osobowych, jeśli jest to wymagane przez prawo. lub w odpowiedzi na ważne żądania organów publicznych (np. sądu lub agencji rządowej).

Inne wymagania prawne

Firma może ujawnić Twoje Dane Osobowe w dobrej wierze, że takie działanie jest konieczne, aby:

  • Spełniać obowiązek prawny
  • Chronić i bronić praw lub własności Firmy
  • Zapobiegać lub badać możliwe wykroczenia w związku z Usługą
  • Chronić bezpieczeństwo osobiste Użytkowników Usługi lub publiczności
  • Chroń przed odpowiedzialnością prawną

Bezpieczeństwo Twoich Danych Osobowych

Bezpieczeństwo Twoich Danych Osobowych jest dla Nas ważne, ale pamiętaj, że żadna metoda transmisji przez Internet, lub metoda przechowywania elektronicznego jest w 100% bezpieczna. Chociaż staramy się używać komercyjnie akceptowalnych środków, aby chronić Twoje Dane osobowe, nie możemy zagwarantować ich całkowitego bezpieczeństwa.

Prywatność dzieci

Nasza usługa nie jest skierowana do osób poniżej 13 roku życia. Nie zbieramy świadomie danych osobowych informacje od osób poniżej 13 roku życia. Jeśli jesteś rodzicem lub opiekunem i wiesz, że Twoje dziecko ma jeśli dostarczyłeś nam dane osobowe, skontaktuj się z nami. Jeśli dowiemy się, że zebraliśmy dane osobowe od kogokolwiek poniżej 13 roku życia bez weryfikacji zgody rodziców, podejmujemy kroki, aby usunąć te informacje z Naszych serwery.

Jeśli musimy polegać na zgodzie jako podstawie prawnej przetwarzania Twoich informacji, a Twój kraj wymaga zgody od rodzic, Możemy wymagać zgody Twojego rodzica przed zebraniem i wykorzystaniem tych informacji.

Linki do innych stron internetowych

Nasza Usługa może zawierać linki do innych stron internetowych, które nie są przez Nas obsługiwane. Jeśli klikniesz na link strony trzeciej, Ty zostaniesz przekierowany na stronę tej trzeciej strony. Zdecydowanie zalecamy zapoznanie się z Polityką Prywatności każdej strony, którą odwiedź.

Nie mamy kontroli nad treścią, polityką prywatności ani praktykami żadnych osób trzecich i nie ponosimy za nie odpowiedzialności. witryny lub usługi imprezowe.

Zmiany w tej Polityce Prywatności

Możemy od czasu do czasu aktualizować naszą Politykę Prywatności. Powiadomimy Cię o wszelkich zmianach, publikując nową Politykę Prywatności Polityka na tej stronie.

Poinformujemy Cię za pośrednictwem e-maila i/lub widocznego ogłoszenia w Naszej Usłudze, zanim zmiana wejdzie w życie i zaktualizuj datę „Ostatnia aktualizacja” na górze tej Polityki Prywatności.

Zaleca się okresowe przeglądanie niniejszej Polityki Prywatności w celu zapoznania się z ewentualnymi zmianami. Zmiany w niniejszej Polityce Prywatności są skuteczne, gdy zostaną opublikowane na tej stronie.

Skontaktuj się z nami

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące tej Polityki Prywatności, możesz się z nami skontaktować:

  • E-mailem: orders@arachne.audio

  • Odwiedzając tę stronę na naszej witrynie: https://arachne.audio

  • Według numeru telefonu: +372 5845 3001