Polityka Prywatności LGPD

Polityka Prywatności

Ostatnia aktualizacja: 4 lipca 2024

Niniejsza Polityka Prywatności opisuje nasze zasady i procedury dotyczące zbierania, wykorzystywania i ujawniania Twoje informacje, gdy korzystasz z Usługi, oraz informuje Cię o Twoich prawach do prywatności i jak prawo chroni Cię.

Używamy Twoich danych osobowych, aby świadczyć i ulepszać Usługę. Korzystając z Usługi, zgadzasz się na zbieranie i wykorzystywanie informacji zgodnie z niniejszą Polityką Prywatności. Niniejsza Polityka Prywatności został stworzony przy pomocy Generator Polityki Prywatności TermsFeed.

Interpretacja i Definicje

Interpretacja

Słowa, których początkowa litera jest pisana wielką literą, mają znaczenia zdefiniowane poniżej warunki. Następujące definicje będą miały to samo znaczenie niezależnie od tego, czy występują w liczbie pojedynczej lub mnogiej.

Definicje

Do celów niniejszej Polityki Prywatności:

  • Konto oznacza unikalne konto utworzone dla Ciebie w celu uzyskania dostępu do naszej Usługi lub jej części naszej Usługi.

  • Firma (określana jako „Firma”, „My”, „Nas” lub „Nasz” w tym 'Umowa' odnosi się do Arachne Audio, Kaarli pst 7, Tallinn.

  • Cookies to małe pliki, które są umieszczane na Twoim komputerze, urządzeniu mobilnym lub jakiekolwiek inne urządzenie przez stronę internetową, zawierające szczegóły Twojej historii przeglądania na tej stronie wśród jego wielu zastosowań.

  • Kraj odnosi się do: Estonia

  • Urządzenie oznacza każde urządzenie, które może uzyskać dostęp do Usługi, takie jak komputer, a telefon komórkowy lub tablet cyfrowy.

  • Dane osobowe to wszelkie informacje, które odnoszą się do zidentyfikowanej lub zidentyfikowana osoba.

  • Usługa odnosi się do Strony internetowej.

  • Dostawca Usług oznacza każdą osobę fizyczną lub prawną, która przetwarza dane na w imieniu Spółki. Odnosi się do firm trzecich lub osób zatrudnionych przez Firma ułatwia świadczenie Usługi, świadczy Usługę w imieniu Firmy, wykonuje usługi związane z Usługą lub wspomagające Firmę w analizowaniu, jak Usługa jest wykorzystywana.

  • Dane użytkowania odnoszą się do danych zbieranych automatycznie, generowanych przez korzystanie z Usługi lub z samej infrastruktury Usługi (na przykład, czas trwania odwiedziny strony).

  • Strona internetowa odnosi się do Arachne Audio, dostępna z https://arachne.audio

  • Ty oznacza osobę uzyskującą dostęp do Usługi lub korzystającą z niej, albo firmę, lub inna osoba prawna, w imieniu której taka osoba uzyskuje dostęp do Usługi lub z niej korzysta, jako stosowne.

Zbieranie i wykorzystywanie Twoich danych osobowych

Rodzaje zbieranych danych

Dane osobowe

Korzystając z Naszej Usługi, możemy poprosić Cię o podanie nam pewnych danych osobowych informacje, które mogą być użyte do kontaktu lub identyfikacji Ciebie. Dane osobowe mogą obejmuje, ale nie ogranicza się do:

  • Adres e-mail

  • Imię i nazwisko

  • Numer telefonu

  • Adres, Stan, Prowincja, Kod pocztowy, Miasto

  • Dane użytkowania

Uzyskaj dostęp do informacji o koncie
Format e-maila: przykład@mailserver.domena
Edytuj informacje o koncie
Format e-maila: przykład@mailserver.domena
Pokaż wszystkie żądania
Format e-maila: przykład@mailserver.domena
Usuń informacje o koncie
Format e-maila: przykład@mailserver.domena

Dane użytkowania

Dane dotyczące użytkowania są zbierane automatycznie podczas korzystania z Usługi.

Dane dotyczące użytkowania mogą zawierać informacje takie jak adres protokołu internetowego Twojego urządzenia (np. IP adres), typ przeglądarki, wersja przeglądarki, strony naszej Usługi, które odwiedzasz, czas i data Twojej wizyty, czas spędzony na tych stronach, unikalne identyfikatory urządzeń i inne diagnostyczne dane.

Gdy uzyskujesz dostęp do Usługi za pomocą urządzenia mobilnego, możemy zbierać pewne informacje automatycznie, w tym między innymi typ urządzenia mobilnego, którego używasz, Twoje mobilne unikalny identyfikator urządzenia, adres IP Twojego urządzenia mobilnego, Twój mobilny system operacyjny, typ przeglądarka internetowa mobilna, której używasz, unikalne identyfikatory urządzeń i inne dane diagnostyczne.

Możemy również zbierać informacje, które Twoja przeglądarka wysyła za każdym razem, gdy odwiedzasz naszą Usługę lub gdy uzyskać dostęp do Usługi za pomocą urządzenia mobilnego lub przez nie.

Technologie śledzenia i pliki cookie

Używamy plików cookie i podobnych technologii śledzących do śledzenia aktywności w naszej usłudze i przechowywania pewne informacje. Technologie śledzenia używane to sygnały nawigacyjne, tagi i skrypty do zbierania i śledzić informacje oraz poprawiać i analizować Naszą Usługę. Technologie, których używamy, mogą obejmować:

  • Pliki cookie lub pliki cookie przeglądarki. Plik cookie to mały plik umieszczony na Twoim urządzeniu. Ty możesz skonfigurować swoją przeglądarkę, aby odrzucała wszystkie pliki cookie lub informowała o wysyłaniu pliku cookie. Jednakże, jeśli nie zaakceptujesz plików cookie, możesz nie być w stanie korzystać z niektórych części naszej Usługi. O ile nie dostosowałeś ustawień przeglądarki tak, aby odrzucała pliki cookie, nasza Usługa może używaj plików cookie.
  • Pliki cookie Flash. Niektóre funkcje naszej Usługi mogą używać lokalnie przechowywanych obiektów (lub Pliki Flash Cookies) do zbierania i przechowywania informacji o Twoich preferencjach lub Twojej aktywności na naszej Usługa. Pliki cookie Flash nie są zarządzane przez te same ustawienia przeglądarki, co te używane dla przeglądarki Ciasteczka. Aby uzyskać więcej informacji na temat usuwania ciasteczek Flash, przeczytaj „Gdzie mogę zmień ustawienia dotyczące wyłączania lub usuwania lokalnych obiektów współdzielonych? https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Niektóre sekcje naszej Usługi i nasze e-maile mogą zawierać małe elektroniczne pliki znane jako sygnalizatory sieciowe (zwane również czystymi gifami, znacznikami pikseli i jednopikselowe gify), które pozwalają Firmie, na przykład, liczyć użytkowników, którzy odwiedzili te strony lub otworzył e-mail oraz dla innych powiązanych statystyk witryny (na przykład, rejestrowanie popularność określonej sekcji oraz weryfikacja integralności systemu i serwera).

Ciasteczka mogą być „trwałe” lub „sesyjne”. Trwałe ciasteczka pozostają na Twoim osobistym komputer lub urządzenie mobilne, gdy przechodzisz w tryb offline, podczas gdy pliki cookie sesji są usuwane, gdy tylko zamknij swoją przeglądarkę internetową. Więcej informacji o plikach cookie znajdziesz na Strona internetowa TermsFeed artykuł.

Używamy zarówno sesyjnych, jak i trwałych plików cookie do celów określonych poniżej:

  • Niezbędne / Podstawowe Ciasteczka

    Typ: Ciasteczka sesyjne

    Administrowane przez: Nas

    Cel: Te pliki cookie są niezbędne do świadczenia usług dostępnych za pośrednictwem Strona internetowa i umożliwienie Ci korzystania z niektórych jej funkcji. Pomagają w uwierzytelnianiu użytkowników i zapobiegać oszukańczemu użyciu kont użytkowników. Bez tych Cookies, usługi, które masz żądane nie mogą być dostarczone, a My używamy tych Ciasteczek tylko po to, aby zapewnić Ci te usługi.

  • Polityka plików cookie / Akceptacja powiadomienia o plikach cookie

    Typ: Trwałe pliki cookie

    Administrowane przez: Nas

    Cel: Te pliki cookie identyfikują, czy użytkownicy zaakceptowali używanie plików cookie na stronie internetowej.

  • Funkcjonalne ciasteczka

    Typ: Trwałe pliki cookie

    Administrowane przez: Nas

    Cel: Te pliki cookie pozwalają nam zapamiętać wybory, których dokonujesz podczas korzystania z Witryny, takie jak zapamiętywanie twoich danych logowania lub preferencji językowych. Celem tych plików cookie jest zapewnić Ci bardziej spersonalizowane doświadczenie i uniknąć konieczności ponownego wprowadzania Twoich preferencje za każdym razem, gdy korzystasz z Witryny.

Aby uzyskać więcej informacji na temat używanych przez nas plików cookie oraz Twoich wyborów dotyczących plików cookie, odwiedź naszą Polityka plików cookie lub sekcja dotycząca plików cookie w naszej Polityce prywatności.

Wykorzystanie Twoich Danych Osobowych

Firma może wykorzystywać Dane Osobowe do następujących celów:

  • Świadczenie i utrzymanie naszych Usług, w tym monitorowanie ich użytkowania Usługa.

  • Aby zarządzać swoim kontem: aby zarządzać swoją rejestracją jako użytkownik Usługi. Dane osobowe, które podajesz, mogą zapewnić Ci dostęp do różnych funkcji Usługi które są dostępne dla Ciebie jako zarejestrowanego użytkownika.

  • W celu wykonania umowy: rozwój, zgodność i realizacja umowy zakupu produktów, przedmiotów lub usług, które zakupiłeś lub jakiejkolwiek innej umowy z Nami za pośrednictwem Usługi.

  • Aby się z Tobą skontaktować: Aby skontaktować się z Tobą za pomocą e-maila, rozmów telefonicznych, SMS-ów lub innych równoważne formy komunikacji elektronicznej, takie jak powiadomienia push aplikacji mobilnej powiadomienia dotyczące aktualizacji lub komunikacji informacyjnej związanej z funkcjonalnościami, produkty lub usługi kontraktowe, w tym aktualizacje zabezpieczeń, gdy jest to konieczne lub uzasadnione dla ich wdrożenia.

  • Aby dostarczyć Ci wiadomości, specjalne oferty i ogólne informacje o innych towary, usługi i wydarzenia, które oferujemy, a które są podobne do tych, które już masz zakupione lub zapytane, chyba że zrezygnowałeś z otrzymywania takich informacji.

  • Aby zarządzać Twoimi żądaniami: Aby obsługiwać i zarządzać Twoimi żądaniami do Nas.

  • W przypadku transferów biznesowych: Możemy wykorzystać Twoje informacje do oceny lub przeprowadzenia fuzja, zbycie, restrukturyzacja, reorganizacja, rozwiązanie lub inna sprzedaż lub przeniesienie niektóre lub wszystkie nasze aktywa, czy to jako działające przedsiębiorstwo, czy w ramach upadłości, likwidacji, lub podobnym postępowaniu, w którym Dane Osobowe przechowywane przez Nas o użytkownikach naszej Usługi są wśród aktywa przeniesione.

  • Do innych celów: Możemy używać Twoich informacji do innych celów, takich jak analiza danych, identyfikacja trendów użytkowania, określanie skuteczności naszych działań promocyjnych kampanie oraz oceniać i ulepszać nasze Usługi, produkty, usługi, marketing i twoje doświadczenie.

Możemy udostępniać Twoje dane osobowe w następujących sytuacjach:

  • Z dostawcami usług: Możemy udostępniać Twoje dane osobowe dostawcom usług Dostawcy do monitorowania i analizowania korzystania z naszej Usługi, aby skontaktować się z Tobą.
  • W przypadku transferów biznesowych: Możemy udostępniać lub przekazywać Twoje dane osobowe w w związku z, lub podczas negocjacji dotyczących, jakiejkolwiek fuzji, sprzedaży aktywów Spółki, finansowania, lub przejęcie całości lub części Naszej działalności przez inną firmę.
  • Z podmiotami powiązanymi: Możemy udostępniać Twoje informacje naszym podmiotom powiązanym, w których w takim przypadku będziemy wymagać od tych podmiotów stowarzyszonych przestrzegania niniejszej Polityki Prywatności. Podmioty stowarzyszone obejmują Nasze spółka macierzysta i wszelkie inne spółki zależne, partnerzy joint venture lub inne firmy, które My kontrolują lub są pod wspólną kontrolą z Nami.
  • Z partnerami biznesowymi: Możemy udostępniać Twoje informacje naszym partnerom biznesowym partnerzy, aby zaoferować Ci określone produkty, usługi lub promocje.
  • Z innymi użytkownikami: gdy udostępniasz dane osobowe lub w inny sposób wchodzisz w interakcję obszary publiczne z innymi użytkownikami, takie informacje mogą być widoczne dla wszystkich użytkowników i mogą być publicznie dystrybuowane na zewnątrz.
  • Za Twoją zgodą: Możemy ujawnić Twoje dane osobowe w każdym innym przypadku cel za Twoją zgodą.

Zachowanie Twoich Danych Osobowych

Firma będzie przechowywać Twoje Dane Osobowe tylko tak długo, jak będzie to konieczne do realizacji określonych celów w niniejszej Polityce Prywatności. Będziemy przechowywać i wykorzystywać Twoje Dane Osobowe w zakresie niezbędnym do spełniać nasze obowiązki prawne (na przykład, jeśli jesteśmy zobowiązani do zachowania Twoich danych w celu spełnienia zgodnie z obowiązującymi przepisami), rozwiązywać spory i egzekwować nasze umowy prawne oraz polityki.

Firma będzie również przechowywać Dane Użytkowania do celów analizy wewnętrznej. Dane Użytkowania są zazwyczaj przechowywane przez krótszy okres czasu, z wyjątkiem sytuacji, gdy dane te są wykorzystywane do wzmocnienia bezpieczeństwa lub w celu poprawy funkcjonalności Naszej Usługi, lub Jesteśmy prawnie zobowiązani do zachowania tych danych przez dłuższe okresy czasu.

Przekazanie Twoich Danych Osobowych

Twoje informacje, w tym Dane Osobowe, są przetwarzane w biurach operacyjnych Firmy oraz w inne miejsca, w których znajdują się strony zaangażowane w przetwarzanie. Oznacza to, że informacje mogą być przekazywane do — i przechowywane na — komputerach znajdujących się poza Twoim stanem, prowincja, kraj lub inna jurysdykcja rządowa, gdzie przepisy dotyczące ochrony danych mogą się różnić niż te z Twojej jurysdykcji.

Twoja zgoda na tę Politykę Prywatności, a następnie Twoje przekazanie takich informacji oznacza Twoja zgoda na ten transfer.

Firma podejmie wszelkie rozsądnie konieczne kroki, aby zapewnić bezpieczne traktowanie Twoich danych i zgodnie z niniejszą Polityką Prywatności nie nastąpi żadne przekazanie Twoich Danych Osobowych do organizacji lub kraju, chyba że istnieją odpowiednie kontrole, w tym zabezpieczenia Twoich danych i innych informacji osobowych.

Ujawnienie Twoich Danych Osobowych

Transakcje biznesowe

Jeśli Firma bierze udział w fuzji, przejęciu lub sprzedaży aktywów, Twoje Dane Osobowe mogą być przeniesione. Powiadomimy Cię przed przeniesieniem Twoich Danych Osobowych i zanim staną się one przedmiotem do innej Polityki Prywatności.

Egzekwowanie prawa

W pewnych okolicznościach Spółka może być zobowiązana do ujawnienia Twoich Danych Osobowych, jeśli wymagane przez prawo lub w odpowiedzi na ważne żądania organów publicznych (np. sądu lub agencja rządowa)

Inne wymagania prawne

Firma może ujawnić Twoje Dane Osobowe w dobrej wierze, że takie działanie jest konieczne do:

  • Spełniać obowiązek prawny
  • Chronić i bronić praw lub własności Firmy
  • Zapobiegać lub badać możliwe wykroczenia w związku z Usługą
  • Chronić bezpieczeństwo osobiste Użytkowników Usługi lub publiczności
  • Chroń przed odpowiedzialnością prawną

Bezpieczeństwo Twoich Danych Osobowych

Bezpieczeństwo Twoich Danych Osobowych jest dla Nas ważne, ale pamiętaj, że żadna metoda transmisji przez Internet lub metoda przechowywania elektronicznego jest w 100% bezpieczna. Chociaż staramy się używać komercyjnie akceptowalne środki ochrony Twoich Danych Osobowych, nie możemy zagwarantować ich absolutnej bezpieczeństwo.

Prywatność dzieci

Nasza usługa nie jest skierowana do osób poniżej 13 roku życia. Nie zbieramy świadomie danych osobowych dane umożliwiające identyfikację od nikogo poniżej 13 roku życia. Jeśli jesteś rodzicem lub opiekunem i są świadomi, że Państwa dziecko przekazało Nam Dane Osobowe, prosimy o kontakt z Nami. Jeśli staniemy się świadomi, że zebraliśmy Dane Osobowe od kogokolwiek poniżej 13 roku życia bez weryfikacji zgoda rodziców, Podejmujemy kroki, aby usunąć te informacje z Naszych serwerów.

Jeśli musimy polegać na zgodzie jako podstawie prawnej przetwarzania Twoich informacji i Twój kraj wymaga zgody rodzica, Możemy wymagać zgody Twojego rodzica przed zebraniem i wykorzystaniem ta informacja.

Linki do innych stron internetowych

Nasza Usługa może zawierać linki do innych stron internetowych, które nie są przez Nas obsługiwane. Jeśli klikniesz na link do strony trzeciej, Zostaniesz przekierowany na stronę tej trzeciej strony. Zdecydowanie zalecamy Ci przejrzyj Politykę Prywatności każdej odwiedzanej przez Ciebie strony.

Nie mamy kontroli nad treścią, politykami prywatności ani nie ponosimy za nie odpowiedzialności praktyki jakichkolwiek stron lub usług osób trzecich.

Zmiany w tej Polityce Prywatności

Możemy od czasu do czasu aktualizować naszą Politykę Prywatności. Powiadomimy Cię o wszelkich zmianach poprzez zamieszczenie nowa Polityka Prywatności na tej stronie.

Poinformujemy Cię za pośrednictwem e-maila i/lub widocznego ogłoszenia w Naszej Usłudze, przed zmianą wejście w życie i aktualizacja daty „Ostatnia aktualizacja” na początku niniejszej Polityki Prywatności.

Zaleca się okresowe przeglądanie niniejszej Polityki Prywatności w celu zapoznania się z ewentualnymi zmianami. Zmiany do tej Polityka prywatności obowiązuje od momentu opublikowania na tej stronie.

Skontaktuj się z nami

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące tej Polityki Prywatności, możesz się z nami skontaktować:

  • E-mailem: orders@arachne.audio

  • Odwiedzając tę stronę na naszej witrynie: https://arachne.audio

  • Numer telefonu: +372 5845 3001